Allround bouwbedrijf regio Amersfoort

Wanneer u bouwplannen heeft om een nieuw huis of bedrijfspand te laten bouwen dan wilt u natuurlijk een bouwbedrijf dat uw huis zo goed mogelijk kan afleveren en zoveel mogelijk voor u kan regelen. Ben Kuijer b.v. is zo’n bouwbedrijf uit Amersfoort dat de bouw van uw pand volledig kan verzorgen waarbij we vooral uitblinken in het metselwerk dat wij leveren. Wij zijn een VCA* erkend bedrijf wat betekent dat u met een aannemer werkt die duurzaam ondernemen en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

bouwbedrijf aannemer

Betrouwbaar bouwbedrijf regio Amersfoort

Ben Kuijer is een bouwbedrijf uit Amersfoort die vooral actief is in de woningbouw. Wij zijn specialisten in het metselwerk waarbij we het mooiste metselwerk afleveren in de hoogste kwaliteit. Begonnen als bouwbedrijf in 1989 zijn we inmiddels gegroeid naar meer dan 20 medewerkers en werken we voor specialisaties samen met de beste aannemers die er maar te krijgen zijn zoals dakdekkers, elektromonteurs, loodgieters, stukadoors en nog meer. Wij zijn inmiddels een begrip geworden in de regio en hebben al menig stukje vakwerk afgeleverd waar u wellicht dagelijks langs rijdt.

Alleen vakmensen

Wij zijn niet zomaar een bouwbedrijf. We hebben alleen de beste bouwvakkers in dienst die weten waar ze mee bezig zijn. Onze metselaars zijn bovendien verzot op hun vak en hebben er dagelijks plezier in om een muur zo te metselen dat ze later nog eens trots tegen mensen kunnen zeggen dat zij die éne muur in Amersfoort hebben gemetseld die er zo mooi bij staat in de wijk. Ook voor de andere specialiteiten gebruiken we alleen goed opgeleide bouwvakkers die allemaal hun route hebben doorlopen in het leerlingwezen van de bouwvak.

Diensten van ons bouwbedrijf regio Amersfoort

Als bouwbedrijf doen we natuurlijk nog meer in Amersfoort dan alleen maar metselen. Wij kunnen in principe uw hele bouwproject van tekening tot oplevering begeleiden waarbij wij ons netwerk aanspreken om uw woning of bedrijfspand tot datgene te maken wat u wenst.

 

Als bouwbedrijf uit Amersfoort verzorgen wij zelf in ieder geval de constructie zelf en het metselwerk, we bouwen de steigers indien nodig en voor elke specialisatie hebben we vakmensen beschikbaar die deze klussen kunnen verzorgen.

 

  • ¬†Nieuwbouw realisatie
  • ¬†Renovaties
  • ¬†Metselwerken
  • ¬†Voegwerk
  • ¬†Spouwmuren
  • ¬†Verbouwingen
  • ¬†Steigerbouw

bouwbedrijf amersfoort

Bouwbedrijf in Amersfoort nodig? Neem contact op

Heeft u interesse en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Amersfoort dan staan wij graag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen samen met u op locatie in Amersfoort de plannen doornemen voor uw nieuwbouw of verbouwing en kunnen u dan een offerte aanbieden die geheel vrijblijvend is en welke u rustig kunt doornemen en vergelijken.