Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, uw metselwerken in Alphen aan den Rijn geheel verzorgd

Zoekt u een metselaar in Alphen aan den Rijn voor uw metselwerk? Ben Kuijer is uw expert!
Als metselbedrijf beschikken wij over veel expertise omtrent nieuwbouw en de verbouwing van woningen en bedrijfspanden. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een echt familiebedrijf. Wenst u ons direct in te zetten voor uw metselwerken in Alphen aan den Rijn? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

metselaars alphen aan den rijn

Metselwerk van kwaliteit

Uw woning of pand in Alphen aan den Rijn krijgt de beste uitstraling wanneer u uitstekend en strak metselwerk laat aanbrengen. Alleen een metselaar met vakkennis kan uw metselwerken egaal maken. Ben Kuijer garandeert u het beste metselwerk. Iedere stenen muur kan door ons worden gemetseld. Wij kunnen hierbij diverse verbanden in het profiel aanleggen. Ook kunt u kiezen uit diverse hardgebakken stenen van topkwaliteit. U kunt ons niet alleen voor nieuw metselwerk inzetten. Wij kunnen tevens uw oude muur geheel of gedeeltelijk opnieuw metselen. Wij zijn er in Alphen aan den Rijn voor al uw metselwerk, renovaties, nieuwbouw, verbouwing, voegwerk of het aanbrengen van spouwmuren.

Steigerbouw bij uw verbouwing

Wilt u in Alphen aan den Rijn een geheel nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen? Schakel ons dan in metsel- en voegwerkzaamheden. Wij zijn VCA* gecertificeerd, wat betekent dat wij staan voor een veilige en duurzame werkwijze. Hierbij dragen wij zorg voor het metselwerk, de constructie en nemen wij ook de steigerbouw op ons. Wij kunnen ons brede netwerk aan vakmensen inschakelen voor de overige specialisaties. Al diverse bouwprojecten zijn succesvol door ons voltooid, waarbij onze klanten hun wensen werkelijkheid zagen worden. Wilt u ons ook in Alphen aan den Rijn inschakelen voor uw nieuwbouw of verbouwing? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

steigerbouw alphen aan den rijn

Schakel onze metselaar in Alphen aan den Rijn in!

Wenst u ook het beste metselwerk voor uw woning of pand in Alphen aan den Rijn? Zet dan een metselaar van Ben Kuijer in. Ook wanneer u steigerbouw of specifieke verbouwingswerkzaamheden wilt laten verrichten, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel ons via:035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op, zodat uw metselwerken in Alphen aan den Rijn snel kunnen plaatsvinden.