Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Professionele metselaar in Amersfoort

Bent u in Amersfoort op zoek naar een professioneel metselaar die aan de slag gaat met uw metselwerk? Dan bent u bij Ben Kuijer BV aan het juiste adres! Wij gaan graag bij u in Amersfoort aan de slag met het leveren van topkwaliteit metselwerk. Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw klus het beste aan kunnen pakken. Wij gaan bij zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen aan de slag, voor woningen en bedrijfspanden. Wilt u weten hoe wij u in Amersfoort van dienst kunnen zijn? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

De specialisten van Ben Kuijer

In 1989 werd Ben Kuijer BV opgericht als familiebedrijf. Wat begon als het uitvoeren van metselwerk door één metselaar in de omgeving van Amersfoort, is inmiddels uitgegroeid tot bedrijf met 20 medewerkers. Zij gaan elke dag weer met veel plezier aan het werk. Naast metselwerk gaan de specialisten ook aan de slag met onder andere:

  • Restauraties
  • Spouwmuren
  • Voegwerken
  • Nieuwbouw en verbouwingen

Wij verzorgen uw metselwerk

De metselaar van Ben Kuijer BV verzorgt een groot aantal verschillende metselwerken in de regio Amersfoort. Dit doen wij voor zowel aannemers als particulieren. Wij staan garant voor hoge kwaliteit, welke we leveren voor een eerlijke prijs. Natuurlijk vallen muren onder het metselwerk dat we leveren, maar wij kunnen tevens aan de slag gaan met bijvoorbeeld speciale metselwerken zoals het bouwen van een buitenhaard, of wanneer uw bestaande (oude) muur nieuwe voegen nodig heeft.

Veilige steigerbouw

Bij het verzorgen van het metselwerk bij u in Amersfoort dragen wij, indien nodig, ook zorg voor de steigerbouw. Wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met werkzaamheden aan uw gevel, raden we altijd aan om de steigerbouw aan een professional over te laten. Het moet natuurlijk wel allemaal veilig gebeuren. Wij zijn in het bezit van een VCA* certificaat. Dit betekent dat de veiligheid en de duurzaamheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden hoog in het vaandel staan, ook als het gaat om de steigerbouw.

Onze MVO werkzaamheden

Wanneer we bij u aan de slag gaan als metselaar, verzorgen we, indien nodig, ook andere werkzaamheden zoals de steigerbouw of zelfs het managen van ons bedrijf, hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we op verschillende manieren het milieu ontlasten en verantwoord omgaan met onze omgeving. We hebben onder andere op ons kantoor zonnepanelen geïnstalleerd en wekken zo zelf energie op, onze busjes zijn voorzien van moderne euro6 motoren wat ze zeer zuinig maakt en voeren we regelmatig belangeloos werkzaamheden uit voor de gemeenschap. We hebben onlangs bijvoorbeeld in seniorenhuis Daelhoven een afdakje gemaakt in de gang om de sfeer te verhogen.

Neem contact op

Bent u van plan om in Amersfoort een metselaar in te schakelen, dan nemen wij ook u de steigerbouw uit handen. Twijfel dan niet om contact op te nemen met Ben Kuijer BV. Wij voorzien u van informatie, en stellen tevens een vrijblijvende offerte op. Benader ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 035-6012800. De metselaar van Ben Kuijer BV is uw partner voor metselwerk in Amersfoort!