Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, topkwaliteit metselwerken in Amstelveen

Wilt u een metselaar in Amstelveen inzetten voor uw metselwerken? Ben Kuijer levert topkwaliteit! Wij zijn een metselbedrijf dat over veel expertise omtrent de verbouwing en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden beschikt. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en levert u topkwaliteit metselwerk. Wilt u ons direct inschakelen voor uw metselwerk in Amstelveen? Of wilt u meer weten over onze diensten? Bel ons dan gerust of lees verder voor meer informatie.

metselaars amstelveen

Metselwerk van topkwaliteit

Met goed aangebracht en strak metselwerk, krijgt uw woning of pand in Amstelveen een prachtige uitstraling. Enkel een metselaar met vakkennis in huis kan egaal metselwerk verzorgen. Ben Kuijer garandeert u topkwaliteit metselwerk. Wij kunnen vrijwel iedere stenen muur metselen. Hierbij kunnen diverse verbanden in het profiel aangelegd worden. Ook heeft u de keuze uit diverse kwaliteits hardgebakken stenen. Wij zijn er niet enkel voor nieuw metselwerk, maar kunnen ook oude muren gedeeltelijk of geheel opnieuw metselen. Benader ons vanuit Amstelveen voor al uw metselwerk, renovaties, nieuwbouw, verbouwing, het aanbrengen van spouwmuren of voegwerkzaamheden.

Steigerbouw bij uw verbouwing

Wilt u in Amstelveen een nieuw bedrijfspand of nieuwe woning laten bouwen? Zet ons dan in voor uw verbouwing, dan zorgen wij indien nodig ook de steigerbouw. Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. Dit garandeert u dat wij veilig en duurzaam te werk gaan. Wij kunnen uw project, vanaf de tekening tot de oplevering, geheel begeleiden. Wij kunnen hierbij zorg dragen voor de constructie, het metselwerk en de steigerbouw. Ons brede netwerk aan vakmensen kunnen wij inzetten voor de andere specialisaties. Wij hebben al vele bouwprojecten met succes afgerond, waarbij wij tegemoet konden komen aan de wensen van onze klanten. Wenst u ons ook in Alphen aan den Rijn in te zetten voor uw nieuwbouw, verbouwing? Bel ons dan gerust op voor het maken van een afspraak.

steigerbouw amstelveen

Schakel onze metselaar in Amstelveen in!

Wenst u kwalitatief metselwerk voor uw woning of pand in Amstelveen? Schakel dan een metselaar van Ben Kuijer in. Tevens kunt u voor uw steigerbouw of andere verbouwingswerkzaamheden bij onze professionals terecht. Neem contact op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via: 035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen voor uw metselwerken in Amstelveen.