Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

De vakkundige metselaar in Amsterdam

Heeft u in Amsterdam de hulp nodig van een professioneel metselaar? Neem dan contact op met de experts van Ben Kuijer BV! In Amsterdam en de omgeving verzorgen wij metselwerk van hoge kwaliteit. Een enthousiaste metselaar gaat graag bij u aan de slag. U kunt ons inzetten voor zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen in zowel woningen als bedrijfspanden. Wilt u weten wat wij precies voor u in Amsterdam kunnen betekenen, neem dan contact op met onze specialisten.

metselwerk amsterdam

Specialisten van Ben Kuijer

In 1989 zijn wij als metselaar begonnen met werkzaamheden in de regio Amsterdam. In de loop der jaren zijn we echter uitgegroeid van een bedrijf van één metselaar tot een bedrijf met 20 medewerkers die elke dag met veel enthousiasme aan het werk gaan. Wij leveren metselwerk, maar u kunt onze professionals ook inschakelen voor onder andere:

  • Voegwerken
  • Spouwmuren
  • Restauraties
  • Nieuwbouw en verbouwingen

Wij regelen uw metselwerk

Onze ervaren metselaar gaat graag bij u in Amsterdam aan de slag door uw metselwerk te verzorgen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor aannemers. U kunt altijd rekenen op topkwaliteit metselwerk voor een eerlijke prijs. Natuurlijk kunt u onze metselaar, naast het metselen van een muur, ook in Amsterdam inschakelen voor bijzonder metselwerk zoals een buitenhaard of wanneer uw bestaande (oude) muur nieuwe voegen nodig heeft.

MVO door Ben Kuijer

Bij het uitvoeren van onze taken als metselaar, maar ook bij andere werkzaamheden zoals de steigerbouw of het managen van ons bedrijf, vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. Dit houdt in dat we op verschillende manier het milieu ontlasten en verantwoord omgaan met onze omgeving. We hebben op kantoor bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd waardoor we zelf energie opwekken, onze busjes zijn voorzien van moderne euro6 motoren wat ze erg zuinig maakt en we gaan regelmatig belangeloos aan de slag met werkzaamheden voor de gemeenschap.

Contact met ons opnemen

Heeft u in Amsterdam een metselaar nodig of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 035-6012800. Wij zullen dan tevens een vrijblijvende offerte opstellen. Onze metselaar gaat graag bij u in Amsterdam aan de slag!

gemetselde muur amsterdam