Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, topkwaliteit metselwerk in Barneveld

Zoekt u voor uw metselwerken in Barneveld een ervaren metselaar? Ben Kuijer levert topkwaliteit! Ons metselbedrijf is een ware expert in de verbouwing en nieuwbouw van zowel bedrijfspanden als woningen. Wij hebben als familiebedrijf jarenlange ervaring en kunnen u metselwerk van de beste kwaliteit aanbieden. Wenst u ons direct in te zetten voor uw metselwerk in Barneveld? Of wenst u meer informatie? Lees dan verder of neem direct contact op met onze adviseur.

bouwbedrijf barneveld

Egaal metselwerk

Is uw metselwerk in Barneveld goed en strak aangebracht, dan is uw woning of pand verzekerd van een mooie uitstraling. Alleen een metselaar met echte vakkennis kan voor egaal metselwerk zorgen. Ben Kuijer levert u gelukkig topkwaliteit metselwerk. Vrijwel iedere stenen muur kunnen wij voor u metselen. Ook kunnen wij diverse verbanden in het profiel aanleggen. U heeft de keuze uit verschillende hardgebakken stenen van kwaliteit. Wij kunnen zowel nieuw metselwerk leveren als oude muren opnieuw metselen. Dit kan gedeeltelijk of geheel. Schakel ons in Barneveld in voor al uw metselwerk, renovaties, nieuwbouw, uw verbouwing, voegwerk of het aanbrengen van spouwmuren.

Steigerbouw bij uw verbouwing

Wilt u een nieuwe woning of geheel nieuw bedrijfspand in Barneveld laten bouwen? Dan verzorgen wij indien nodig ook de steigerbouw. Wij zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf. Hierdoor garanderen wij u een veilige en duurzame werkwijze. Uw project kunnen wij geheel begeleiden, vanaf de bouwtekening tot aan de daadwerkelijke oplevering. Hierbij zorgen wij voor de constructie, het metselwerk en uw steigerbouw. Voor de overige specialisaties maken wij gebruik van ons brede netwerk van echte vakmensen. Al diverse bouwprojecten zijn door ons met succes voltooid, waarbij wij altijd oog hebben gehad voor de wensen van onze klanten. Maak een afspraak indien u ons wenst in te zetten voor uw verbouwing of nieuwbouw in Barneveld.

steigerbouw barneveld

Schakel onze metselaar in Barneveld in!

Wenst u onze metselaar in Barneveld in te schakelen voor uw metselwerken? Dan staan wij graag voor u klaar. Ook kunt u ons inzetten voor uw verbouwingswerkzaamheden. Neem voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak contact met ons op. Bel ons via: 035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw metselwerk in Barneveld uit te voeren.