Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, topkwaliteit metselwerken in Hilversum

Wilt u een ervaren metselaar in Hilversum inschakelen? Ben Kuijer levert metselwerk van topkwaliteit! Ons metselbedrijf heeft ruime expertise op het gebied van de verbouwing en nieuwbouw van woningen en bedrijven. Ons familiebedrijf heeft jaren ervaring in huis. Dit maakt dat wij u metselwerk van topkwaliteit kunnen leveren. Wenst u metselwerk voor uw woning of bedrijfspand in Hilversum? Of wenst u meer te weten over de diensten die wij leveren. Lees dan verder voor meer informatie of bel ons direct.

metselaars hilversum

Strak metselwerk

Is uw metselwerk in Hilversum strak en goed aangebracht, dan zal dit de uitstraling van uw woning of pand zeker ophalen. Alleen een metselaar met vakkennis kan uw metselwerk egaal opleveren. Gelukkig levert Ben Kuijer topkwaliteit metselwerk. Wij kunnen verschillende verbanden in het profiel aanleggen. Tevens kunt u kiezen uit meerdere hardgebakken stenen van topkwaliteit. Wij kunnen uw nieuwe metselwerk verzorgen, maar ook oude muren opnieuw metselen. Of u deze nu geheel of gedeeltelijk wenst te laten metselen. In Hilversum zijn wij inzetbaar voor al uw nieuwbouw, renovaties, metselwerk, voegwerk, uw verbouwing of het plaatsen van spouwmuren.

Verbouwing en steigerbouw

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen of zelfs een bedrijfspand in Hilversum? Dan kunt u ons inschakelen voor metsel- en voegwerkzaamheden bij uw verbouwing, waarbij wij steigerbouw kunnen toepassen.
Wij zijn een VCA* gecertificeerd bouwbedrijf, wat maakt dat wij veilig en duurzaam te werk gaan. Zo zorgen wij voor het metselwerk en verzorgen wij indien nodig het steigerwerk. Voor de overige specialisaties gebruiken wij ons brede netwerk van professionals. Wij hebben al diverse bouwprojecten met succes gerealiseerd. Hierbij namen wij altijd de wensen van onze klanten in acht. Maak een afspraak voor uw verbouwing of nieuwbouw in Hilversum en neem direct contact met ons op.

steigerbouw hilversum

Schakel onze metselaar in Hilversum in!

Wenst u onze metselaar in Hilversum voor uw metselwerk in te zetten? Dan staan wij snel voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvende offerte via: 035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Spoedig komen wij dan naar Hilversum voor al uw metselwerken!