Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Professioneel metselaar in Leiden

Bent u in Leiden op zoek naar een professioneel metselaar? Neem dan eens contact op met onze experts van Ben Kuijer BV Wij gaan graag bij u in Leiden aan de slag en leveren het beste metselwerk. Door jarenlange ervaring weten onze enthousiaste medewerkers precies hoe ze uw klus aan kunnen pakken. Wij zijn in te schakelen voor zowel nieuwbouw als de verbouw van woningen en bedrijfspanden. Wilt u weten wat wij precies voor u in Leiden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

metselwerk leiden

Wie zijn wij?

Ben Kuijer BV is een familiebedrijf dat in 1989 opgericht is. In die jaren hebben wij ons ontwikkeld als een heus begrip in de omgeving van Leiden wat metselwerk betreft. Wat begon als het werk van één metselaar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 20 medewerkers die dagelijks met veel plezier aan het werk gaan. Naast metselwerk gaan deze professionals ook aan de slag met onder andere:

  • Voegwerken
  • Spouwmuren
  • Restauraties
  • Nieuwbouw en verbouwingen

Metselwerk door Ben Kuijer

De experts van Ben Kuijer BV verzorgen een groot aantal verschillende metselwerken in Leiden en omgeving. Voor zowel aannemers als particulieren gaat onze metselaar aan de slag. Wij leveren altijd werk van de hoogste kwaliteit en doen dit voor een eerlijke prijs. Natuurlijk vallen muren onder het metselwerk dat wij leveren, maar u kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor het bouwen van een buitenhaard of wanneer uw oude muur nieuwe voegen nodig heeft.

Steigerbouw door Ben Kuijer

Bij het verzorgen van uw metselwerk, verzorgt Ben Kuijer BV ook de steigerbouw. U bent er dan van verzekerd dat er veilig gewerkt wordt aan uw woning. Wij zijn in het bezit van een VCA* certificaat. Dit houdt in dat veiligheid en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staan, ook wanneer het gaat om de steigerbouw.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tijdens al onze werkzaamheden, van metselwerk tot steigerbouw, hechten wij veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondernemen wij verschillende werkzaamheden om het milieu te ontlasten en gaan we met een verantwoorde manier om met onze omgeving. Op ons kantoor hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd, zodat we zelf onze eigen energie opwekken. En onze busjes zijn voorzien met de modernste euro6 motoren. Hierdoor rijden we uiterst zuinig en belasten we het milieu zo min mogelijk.

Neem contact op

Wilt u ook onze professionele metselaar in Leiden inschakelen, de steigerbouw door ons laten regelen of wilt u eerst wat meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen tevens een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons eenvoudig benaderen door het contactformulier hier op de site in te vullen, of door te bellen naar 035-6012800. Onze metselaar gaat graag bij u in Leiden aan de slag!

gemetselde muur leiden