Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, topkwaliteit metselwerk in Nieuwegein

Wenst u een professionele metselaar in Nieuwegein in te zetten? Ben Kuijer levert metselwerk van topkwaliteit! Wij beschikken als metselbedrijf over veel expertise omtrent de verbouwing en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Ook de steigerbouw kunt u door onze professionals laten plaatsen. Wij zijn een familiebedrijf dat over vele jaren ervaring beschikt. Hierdoor garanderen wij u topkwaliteit metselwerk. Wenst u metselwerken voor uw woning of pand in Nieuwegein? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

gemetselde haard nieuwegein

Strak metselwerk

Als uw metselwerk in Nieuwegein strak en goed is aangebracht, komt dit de uitstraling van uw woning of pand ten goede. Enkel wanneer een metselaar echte vakkennis in huis heeft, kan deze zorgen voor egaal metselwerk. Wij kunnen u gelukkig topkwaliteit metselwerk leveren. Tevens kunnen wij diverse verbanden in het profiel aanleggen. Ook heeft u de keuze uit diverse hardgebakken stenen van kwaliteit. Wij kunnen uw nieuwe metselwerk aanbrengen, evenals oude muren opnieuw metselen. Dit geheel of gedeeltelijk. U kunt ons in Nieuwegein inzetten voor uw renovaties, metselwerk, nieuwbouw, uw verbouwing, voegwerk of het aanbrengen van spouwmuren.

Steigerbouw bij uw verbouwing

Wenst u een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand te laten bouwen in Nieuwegein? Ook bij uw verbouwing verzorgen wij de steigerbouw wanneer de situatie daar om vraagt. Als bouwbedrijf zijn wij VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat wij u een veilige en duurzame werkwijze kunnen garanderen. Indien gewenst begeleiden wij uw project geheel, vanaf de tekening tot de oplevering van uw project. Wij dragen zorg voor de constructie, het metselwerk en plaatsen uw steigerbouw. Wij maken hierbij voor de overige specialisaties gebruik van een breed netwerk aan professionals. Al vele bouwprojecten zijn door ons met succes verwezenlijkt, waarbij de wensen van onze klanten altijd voorop stonden. Bel ons voor een afspraak, zodat wij spoedig uw verbouwing of nieuwbouw in Nieuwegein kunnen uitvoeren.

verbouwing nieuwegein

Schakel onze metselaar in Nieuwegein in!

Wilt u ook onze metselaar in Nieuwegein inzetten voor uw metselwerk? Dan zijn wij u graag van dienst. Ook indien u andere verbouwingswerkzaamheden wenst. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak. U kunt ons bellen via: 035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij komen dan spoedig uw metselwerken in Nieuwegein verzorgen!