Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, voor uw metselwerken in Soest

Wilt u een metselaar in Soest inzetten voor uw metselwerken? Ben Kuijer is uw ervaren professional! Ons metselbedrijf is gespecialiseerd in het verrichten van de nieuwbouw en verbouwing van woningen en bedrijven. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is een echt familiebedrijf. Wilt u ons meteen inzetten voor uw metselwerk in Soest? Neem dan contact met ons op. Of wilt u meer weten over onze diensten? Wij vertellen u hieronder graag meer.

professioneel metselwerk soest

Professioneel metselwerk

Met een uitstekend gemetselde en strakke muur krijgt uw woning of pand in Soest de mooiste uitstraling. Enkel een metselaar met de juiste kennis en kunde kan uw metselwerken geheel egaal maken. Bij Ben Kuijer bieden wij u topkwaliteit metselwerk. Wij kunnen elke stenen muur metselen die u maar kunt bedenken. Hiertoe kunnen wij diverse verbanden in het profiel aanleggen. Tevens heeft u de keuze uit verschillende hardgebakken stenen van uitmuntende kwaliteit. Niet alleen voor nieuw metselwerk zijn wij inzetbaar. Ook uw oude muur of een gedeelte hiervan kunnen wij opnieuw metselen. Wij zijn in Soest inzetbaar voor uw metselwerk, nieuwbouw, renovaties, verbouwing, het aanbrengen van spouwmuren en uw voegwerk.

Ook voor uw steigerbouw bij de verbouwing

Wilt u een geheel nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen in Soest? Dan verzorgen wij ook de steigerbouw bij uw verbouwing. Als VCA* gecertificeerd bedrijf hechten wij veel waarde aan veiligheid en duurzaamheid gedurende het bouwproject. Wij kunnen uw project geheel begeleiden, vanaf de tekening tot aan de oplevering. Hierbij verzorgen wij zelf het metselwerk en de constructie, waarbij ook steigerbouw geplaatst wordt. Ons brede netwerk aan vakmensen schakelen wij in voor de overige specialisaties.
Al diverse bouwprojecten hebben wij met succes afgerond, waarbij wij de wensen van onze klanten geheel konden vervullen. Wenst u ons in Soest in te schakelen voor uw nieuwbouw of verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op!

steigerwerk soest

Zet onze metselaar in Soest in!

Wilt u de beste metselwerken in Soest laten toepassen voor uw woning of bedrijfspand? Schakel dan een metselaar van Ben Kuijer in. Ook indien u steigerbouw of specifieke verbouwingswerkzaamheden wenst, kunt u ons inzetten. Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen. U kunt dit doen middels:
035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Spoedig nemen wij dan contact met u op en maken wij een afspraak met u voor uw metselwerk in Soest.