Meer informatie of een offerte aanvragen?  *verplichte velden

  De ervaren metselaar in Utrecht

  Kunt u in Utrecht de hulp gebruiken van een professioneel metselaar? Dan kunt u terecht bij Ben Kuijer BV! Wij gaan graag bij u in Utrecht aan de slag met het leveren van hoge kwaliteit metselwerk. Onze enthousiaste medewerkers hebben al jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het metselwerk bij u het beste aan kunnen pakken. Voor zowel nieuwbouw als verbouwingen van woningen en andere panden zijn wij in te schakelen. Bent u benieuwd wat we precies voor u in Utrecht kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

  metselwerk utrecht

  Experts van Ben Kuijer

  Wij zijn in 1989 begonnen met het leveren van metselwerk in Utrecht en omgeving. In de loop der jaren hebben we ons nog verder ontwikkeld wat metselwerk betreft. We begonnen als bedrijf met één metselaar, en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers die dagelijks met veel enthousiasme aan het werk gaan. Naast het leveren van metselwerk kunt u onze professionals ook inschakelen voor onder andere:

  • Spouwmuren
  • Voegwerken
  • Restauraties
  • Nieuwbouw en verbouwingen

  Laat metselwerk aan ons over

  De ervaren metselaar van Ben Kuijer BV gaat graag bij u in Utrecht aan de slag met het verzorgen van verschillende soorten metselwerken. Dit doen wij voor zowel particulieren als aannemers. Wij leveren altijd topkwaliteit metselwerk en doen dit voor een eerlijke prijs. Natuurlijk kunt u onze metselaar inschakelen voor het metselen van een muur, maar we komen ook graag bij u in Utrecht langs voor het leveren van bijzondere metselwerken, zoals een buitenhaard, of enkel wanneer uw bestaande (oude) muur nieuwe voegen nodig heeft.

  Professionele steigerbouw

  Bij het verzorgen van uw metselwerken zorgen wij in Utrecht ook voor de steigerbouw. Wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met werkzaamheden in uw gevel, raden wij aan om de steigerbouw altijd aan een professional over te laten. Het is immers zeer belangrijk dat dit veilig gebeurt. Wij zijn in het bezit van een VCA* certificaat, wat betekent dat de veiligheid en duurzaamheid tijdens onze werkzaamheden hoog in het vaandel staan, ook wanneer het gaat om de steigerbouw.

  Ben Kuijer en MVO

  Bij het uitvoeren van ons werk als metselaar, maar ook bij andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld steigerbouw, of bij het managen van ons bedrijf, hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat we op verschillende manieren het milieu ontlasten en verantwoord omgaan met onze omgeving. Zo hebben we op ons kantoor bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd waardoor we zelf onze energie opwekken, zijn onze busjes voorzien van moderne euro6 motoren (wat ze uiterst zuinig maakt) en gaan we regelmatig belangeloos aan de slag met werkzaamheden voor de gemeenschap. Zo hebben we onlangs in seniorenhuis Daelhoven een afdakje gemaakt in de gang om de sfeer te verhogen.

  Contact opnemen

  Wilt u in Utrecht een metselaar inschakelen of simpelweg wat meer informatie over onze werkzaamheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 035-6012800. U kunt ons tevens benaderen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag aan de slag met het metselwerk bij u in Utrecht!

  voegwerk utrecht