Metselaar Utrecht

Het mooiste metselwerk

Heeft u bouwplannen om een nieuwe woning in Utrecht neer te zetten of denkt u aan een nieuw bedrijfspand en zoekt u hiervoor een metselaar in Utrecht die het metselwerk voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks aan het werk als metselaars in de provincie Utrecht en wij houden ons van harte aanbevolen om uw metselwerken tot in de puntjes te verzorgen. En als metselaar kunnen tevens het voegwerk voor u uitvoeren en de steigers bouwen.

Dé specialist bij u in Utrecht

Ben Kuijer b.v. is een aannemer en bouwbedrijf uit Utrecht met als specialisatie het metselen van stenen muren. Opgericht in 1989 zijn we inmiddels gegroeid naar meer dan 20 medewerkers die er dagelijks veel plezier in hebben om kwaliteitsmetselwerk af te leveren. Ons bedrijf is de trotse bezitter van het NCK VCA certificaat wat inhoudt dat u werkt met een metselaar in Utrecht die veiligheid en duurzaam ondernemen erg belangrijk vindt. Bij ons laat de metselaar geen spullen rondslingeren en wanneer wij ‘s avonds vertrekken is de bouwplek veilig en schoon.

De vakmensen van ons

Wij werken alleen met de beste vaklieden die er te krijgen zijn. En die vaklieden blijven ook bij ons omdat het goed toeven is binnen ons metselaarsbedrijf.

Elke metselaar in Utrecht is bij ons opgeleid binnen de opleidingen van de bouwvak en verstaan het vak heel goed om meer van een muur te maken dan alleen een muurtje dat toevallig gemetseld moet worden.

Ze zijn dan ook trots op hun werk en zeggen maar al te graag dat de stenen muren van het huis in de buurt door hen gemetseld is.

Een opsomming van ons werk:

  •  Voegwerk
  •  Verbouwingen
  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Metselwerk
  •  Spouwmuren

Vraag uw metselaar om een vrijblijvende offerte!

Metselaar Utrecht
Zoekt u een metselaar in Utrecht die de muren van uw huis vakkundig kan metselen en wilt u daarbij ook nog eens een voordelige prijs? Bel ons dan. Wij komen graag bij u langs in de provincie Utrecht om samen met u door te nemen wat er allemaal mogelijk is. Bent u aannemer en zoek u een metselaar die voor u het metselwerk kan verzorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van samenwerking door te spreken.