Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Professioneel metselaar in Veenendaal

Heeft u in Veenendaal een professionele metselaar nodig? De experts van Ben Kuijer BV gaan graag bij u in Veenendaal aan de slag door het leveren van metselwerk van hoge kwaliteit. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en weten precies hoe we het metselwerk bij u het beste aan moeten pakken. We werken zowel aan nieuwbouwprojecten als aan verbouwingen van woningen en ander panden. Wilt u meer weten over wat we voor u in Veenendaal kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

metselwerken veenendaal

Al 30 jaar ervaring

In 1989 zijn we begonnen met het leveren van metselwerk in de omgeving van Veenendaal. In de loop der jaren zijn we gegroeid van één metselaar naar een bedrijf met meer dan 20 medewerkers. Zij gaan dagelijks weer vol enthousiasme aan de slag. Naast het leveren van metselwerk zijn we ook in te schakelen voor onder andere:

  • Spouwmuren
  • Restauraties
  • Voegwerken
  • Nieuwbouw en verbouwingen

Expert in metselwerk

De vakkundige metselaar van Ben Kuijer BV gaat natuurlijk graag bij u in Veenendaal aan de slag met het metselwerk. Niet alleen particulieren, maar ook aannemers kunnen profiteren van onze service. Wij leveren immers altijd topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Natuurlijk kunt u onze metselaar inschakelen voor het metselen van een muur, maar we verrichten ook andere werkzaamheden in Veenendaal zoals het leveren van bijzonder metselwerk (wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie buitenhaard), of het vervangen van de voegen van uw bestaande (oude) muur.

Veilige steigerbouw door Ben Kuijer

Wenst u metsel- of voegwerkzaamheden voor uw woning in Veenendaal, bijvoorbeeld aan uw gevel? Dan regelen wij de steigerbouw. We raden altijd aan om de steigerbouw aan een professional over te laten. U wilt immers dat het veilig gebeurd. Wij bezitten over een VCA* certificaat wat aanduidt dat we veiligheid kunnen garanderen, ook bij de steigerbouw.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ten slotte houden wij bij ons werk als metselaar, en al onze andere werkzaamheden van de steigerbouw tot het managen van ons bedrijf, rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit houdt in dat we het milieu zo veel mogelijk ontlasten en verantwoord omgaan met onze omgeving. Ons kantoor is voorzien van zonnepanelen, onze busjes rijden met de uiterst zuinige euro6 motoren en we gaan regelmatig belangeloos aan de slag met werkzaamheden in de gemeenschap.

Neem contact op

Wanneer u in Veenendaal een metselaar in wilt schakelen, de steigerbouw over wilt laten aan professionals of simpelweg wat meer informatie wilt over onze werkzaamheden, neemt u eenvoudig contact op met Ben Kuijer BV. Dit doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 035-6012800. Wij stellen dan ook een vrijblijvende offerte voor u op. Maak van de metselaar van Ben Kuijer BV uw partner voor het metselwerk in Veenendaal!