Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Ben Kuijer, voor al uw metselwerk in Woerden

Bent u op zoek naar een professionele metselaar in Woerden voor al uw metselwerk? Schakel dan Ben Kuijer in! Wij zijn een gespecialiseerd metselbedrijf voor zowel de nieuwbouw als verbouw van woningen en bedrijfspanden. Ben Kuijer is een echt familiebedrijf en beschikt over jarenlange ervaring. Wenst u ons direct in te schakelen voor uw metselwerk in Woerden? Neem dan contact met ons op of lees hieronder meer over de diensten die wij aanbieden.

metselwerk woerden

Professionele metselwerken

Een goed gemetselde en strakke muur geeft uw woning of pand in Woerden de beste uitstraling. Alleen een metselaar die de kneepjes van het vak kent, kan uw muur geheel egaal maken. Ben Kuijer verzorgt metselwerken van topkwaliteit. Ons metselbedrijf metselt elke stenen muur die u maar bedenken kunt. In het profiel kunnen wij vele verbanden aanleggen en u heeft de keuze uit diverse kwalitatieve hardgebakken stenen. Wij zijn niet alleen een specialist in nieuw metselwerk, maar kunnen ook uw oude muur of delen hiervan opnieuw metselen. U kunt ons in Woerden inzetten voor uw nieuwbouw, renovaties, metselwerk, verbouwing, voegwerk en het aanbrengen van spouwmuren.

Ook voor uw steigerbouw en verbouwing inzetbaar

Wenst u een nieuw huis of bedrijfspand te laten bouwen in Woerden? Dan verzorgen wij ook voor u, indien nodig, de steigerbouw en verbouwing. Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd en hecht veel waarde aan veiligheid en duurzaamheid. Wij kunnen uw gehele bouwproject van de tekening tot aan de oplevering begeleiden. Ben Kuijer verzorgt zelf de constructie en het metselwerk, waarbij wij ook uw steigerbouw plaatsen. Voor de overige specialisaties hebben wij een breed netwerk van vakmensen die wij kunnen inschakelen voor uw bouwproject. Wij hebben al diverse bouwprojecten succesvol voltooid, waarbij wij telkens weer tegemoet konden komen aan de wensen van onze klanten. Wilt u ons ook in Woerden inschakelen voor uw nieuwbouw of verbouwing? Neem dan contact met ons op!

steigerbouw woerden

Zet onze metselaar in Woerden in!

Wenst u ook professioneel metselwerk in Woerden? Schakel dan vandaag nog onze metselaar in. Ook voor uw steigerbouw of verbouwingswerkzaamheden kunt u ons gerust inschakelen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U doet dit door te bellen naar: 035-6012800 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw metselwerk in Woerden met u in te plannen!