Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Professionele metselaar van Ben Kuijer BV

Bent u op zoek naar een professionele metselaar? Dan bent u bij Ben Kuijer BV aan het juiste adres! Onze metselaars leveren topkwaliteit metselwerk voor een eerlijke prijs. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van metselen en gaan graag bij u aan de slag. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een verbouwing, om een woning of bedrijfspand, wij leveren altijd metselwerk van topkwaliteit. Zou u meer willen weten over het inschakelen van een metselaar van Ben Kuijer BV? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen tevens een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

metselaar

Metselaar met ervaring

In 1989 zijn we als metselaar begonnen, en in de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot erkend metselbedrijf met 20 werknemers in dienst. Zij gaan elke dag weer vol enthousiasme aan de slag. Naast metselwerk kunt u onze professionals ook inschakelen voor onder andere:

  • Voegwerken
  • Spouwmuren
  • Restauraties
  • Nieuwbouw en verbouwingen

Specialist in metselwerken

Schakelt u een metselaar in van Ben Kuijer BV, dan kunt u rekenen op topkwaliteit metselwerken. Naast particulieren kunnen ook aannemers gebruik maken van onze services. Natuurlijk gaan we altijd te werk voor een eerlijke prijs. Onze metselaar is niet alleen in te zetten voor het metselen van muren, maar gaat ook aan de slag met bijzondere metselwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sfeervolle buitenhaard. Ook wanneer uw bestaande (oude) muur nieuwe voegen nodig heeft, kunt u onze specialisten inschakelen.

MVO door Ben Kuijer BV

Bij onze werkzaamheden als metselaar, en bij het managen van ons bedrijf, hebben wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Wij ontlasten niet alleen het milieu zo veel mogelijk, maar gaan ook verantwoord om met onze omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van ons kantoor waardoor we onze eigen energie opwekken. Onze busjes zijn voorzien van een euro6 motor, waardoor ze uiterst zuinig zijn. Ook gaan we als metselaar regelmatig belangeloos aan de slag binnen de gemeenschap.

Contact opnemen

Wilt u ook een professionele, ervaren metselaar inschakelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 035-6012800. Wij voorzien u van meer informatie en stellen tevens een vrijblijvende offerte voor u op. Met een metselaar van Ben Kuijer BV bent u gegarandeerd van het beste resultaat!

metselaar