Metselaar

Uw muren met vakmanschap gemetseld

Bent u op zoek naar een aannemer die voor u het metselwerk kan leveren waarbij de metselaar de hoogste kwaliteit aflevert? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het het juiste adres. Wij zijn een metselbedrijf bedrijf waarbij wij de beste muren afleveren die staan zoals ze moeten staan. Ons metsel en voegwerk wordt louter en alleen gedaan door vakmensen die weten hoe ze met specie en een metseltroffel om moeten gaan. Bij ons kunt u er van verzekerd zijn dat de metselaar de gemetselde muren zo strak als mogelijk zijn en dat de voegen goed gedaan is.

Wat doen wij allemaal?

Zoals gezegd zijn wij in de eerste plaats vooral metselaar. We doen daarbij ook voegwerken. Maar er valt meer over te zeggen. Zo voeren wij bijvoorbeeld ook reparaties uit en renoveren wij ook oude muren.

Hetzelfde geldt voor de voegen in de muren. Oude voegen kunnen door onze metselaar verwijderd worden waarna wij uw muur weer zo goed als nieuw afleveren met nieuwe voegen.

Een overzicht van ons werk :

  •  Verbouwingen
  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Metselwerken
  •  Voegwerk
  •  Spouwmuren
  •  Steigerbouw

Wie zijn wij?

MetselaarAannemers en Metselbedrijf Ben Kuijer b.v. is een aannemersbedrijf waarin we vooral als metselaar actief zijn. Wij hebben vaklieden in dienst die al jaren bij ons werken en allen opgeleid zijn in het vakwezen en dus de kneepjes van het metselaarsberoep in hun vingers hebben. Het verloop binnen ons bedrijf is heel gering dat iets zegt over onze manier van werken. Wij houden van kwaliteit en een leuke werksfeer om op die manier de erkenning te krijgen van ons werk.

Veiligheid voorop

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van zowel onze klanten als onze metselaar. Daarom zijn wij NCK VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij de controles hebben doorstaan om dit certificaat te verkrijgen en dat wij incidenten ook moeten melden. Onze steigers zijn van alle veiligheidsmaatregelen voorzien wat ook voor u als klant belangrijk is omdat het niet de bedoeling is dat onbevoegden of kinderen in staat zijn om de bouwplek te betreden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse neem dan contact met ons op. Als metselaar staan we graag klaar voor u om de vragen te beantwoorden. Wij maken uiteraard met alle plezier een offerte voor uw metselwerk die geheel vrijblijvend is en die u rustig kunt bekijken.