Metselaars

Uw metselwerk afgeleverd door vakkundige metselaars

Heeft u een verbouwing of een nieuwbouwproject waar u metselaars voor nodig heeft en wilt u dat werk laten doen door vakmensen die de hoogste kwaliteit metselwerk kunnen afleveren? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het goede adres. Wij kunnen als metselbedrijf de mooiste muren afleveren die door onze vakmetselaars worden gemaakt. En onze metselaars leveren naast het metselwerk zelf ook het voegwerk om de muur helemaal top top af te leveren.

Werkwijze van onze metselaars

Ben Kuijer b.v. is een metselaarsbedrijf die al vanaf 1989 actief in de aannemerij. Wij zijn gegroeid naar een metselbedrijf met meer dan 20 werknemers waarvan de metselaars dagelijks op de steigers staan om hun kunsten te vertonen en we hebben inmiddels al menig bouwproject afgeleverd met muren die er letterlijk en figuurlijk staan. Ons bedrijf is NCK VCA gecertificeerd wat betekend dat veiligheid en duurzaam ondernemen bij ons een prioriteit is.

Wat metselen onze metselaars allemaal?

We metselen elke denkbare muur die u kunt verzinnen. En we doen dat niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor bestaande bouw wanneer muren vervangen moeten worden. Tevens verzorgen wij het voegwerk zodat onze metselwerken compleet kunnen worden afgeleverd. Onze metselaars kunnen ook uw oude voegen uit de muren verwijderen en nieuwe erin plaatsen. Tevens hebben wij onze eigen steigerbouwers in dienst die ervoor zorgen dat onze metselaars veilig en gemakkelijk hun werk kunnen doen.

Metselaars nodig? Bel ons dan!

Heeft u een bouwproject waar u metselaars voor nodig heeft? Bel ons dan of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op en komen indien gewenst bij u langs.

Wij kunnen u dan een offerte geven op basis van de mogelijkheden. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u kunt deze nog eens rustig nalezen en vergelijken.

Hieronder een klein overzicht van ons werk:

  •  Nieuwbouw projecten
  •  Restauratie
  •  Metselwerken
  •  Voegwerk
  •  Spouwmuren
  •  Verbouwingen
  •  Steigerbouw

Vakkundige metselaars

MetselaarsWij gebruiken niet zomaar de eerste de beste metselaars. Al onze medewerkers zijn opgeleid in het vakwezen en weten hoe ze met een metseltroffel en cement om moeten gaan. Hun handen zijn er als het ware voor gemaakt om die muur te metselen waar men trots op kan zijn. Onze medewerkers doen hun werk ook met plezier in ons aannemersbedrijf. Ze vinden het gewoon leuk werk om buiten op de steigers te staan en hun vakwerk af te leveren.