Professioneel metselbedrijf

Bent u op zoek naar een metselbedrijf die de muur kan metselen die u nodig heeft voor uw verbouwing of heeft u bouwplannen voor een woning en heeft u daar metselwerken voor nodig? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het juiste adres. Wij kunnen zowel voor aannemers als particulieren het metselwerk verzorgen. Wij hebben de metselaars in dienst die de muren in de hoogste kwaliteit kunnen metselen voor u alsmede ook het voegwerk.

metselbedrijf metselwerken

Jarenlang ervaring in metselwerk

Ben Kuijer b.v. is een aannemer en metselbedrijf waarbij wij vooral metselwerk als specialiteit hebben. Wij zijn vanaf 1989 actief en hebben ons metselaarsbedrijf inmiddels vergroot naar een ploeg van meer dan 20 medewerkers die dagelijks in de steigers klimmen om de mooiste en beste muren te metselen. Ons bedrijf is in het bezit van het VCA* certificaat wat betekent dat u werkt met een bedrijf dat veiligheid en duurzaam ondernemen belangrijk vindt en de hoogste kwaliteit kan leveren.

De beste metselaars voor uw metselwerk

Intern leiden wij vakkundige metselaars op. Daardoor houden we de kwaliteit erg hoog, en is het verloop onder ons personeel is zeer gering. De metselwerken die deze vaklieden afleveren zijn er om trots op te zijn. Zo hebben zij al menig muurtje neergezet waarvan zij later met trots kunnen zeggen dat zij die éne muur hebben gemetseld die er zo prachtig bijstaat. En zij doen meer want ook een steiger bouwen en het voegwerk behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze bouwvakkers.

metselwerken metselaar metselbedrijf

Een prachtig gemetselde stenen muur

Het blijft een mooi gezicht in het Nederlandse straatbeeld, een fraai gemetselde muur die kaarsrecht en egaal is. Deze muren kunnen alleen gemetseld worden door een metselbedrijf dat de kneepjes van het metselaarsvak kennen. Ben Kuijer b.v. is zo’n metselbedrijf die dat kan. Wij leveren topkwaliteit metselwerk af, dragen zorg voor een perfecte voeg als afwerking en we hebben veilig en duurzaam ondernemen hoog in het aanzien staan.

metselbedrijf metselwerk

Wat metselen we allemaal?

We metselen als metselbedrijf uiteraard elke stenen muur die men maar kan bedenken. We kunnen vele verbanden aanleggen in het profiel en met onze leveranciers heeft u ruime keuze uit kwaliteit hardgebakken stenen. We hebben onze waarde al menigmaal laten zien bij vele nieuwbouw projecten voor zowel particulieren als aannemers en gemeenten. Grote kans dat u dagelijks langs dat éne huis met dat prachtige metselwerk rijdt dat door ons is geleverd.

Ook voegwerk en renovatie

Bij een stenen gemetselde muur hoeft men niet altijd te denken aan een nieuwe muur maar het kan natuurlijk ook om een oude muur gaan die onderhoud of vervanging nodig heeft. Ons metselbedrijf is ook daarin specialist.

We kunnen de oude voegen van het oude metselwerk verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen maar we kunnen ook delen van de muur of de muur in haar geheel opnieuw metselen.

Een overzicht van onze werkzaamheden:

  • ¬†Nieuwbouw
  • ¬†Restauraties
  • ¬†Metselwerken
  • ¬†Voegwerken
  • ¬†Spouwmuren
  • ¬†Verbouwingen
  • ¬†VCA* gecertificeert

Vakmanschap is metselaarsmeesterschap

Wij zijn niet zomaar een metselbedrijf. Al onze metselwerken voldoen aan de hoogste eisen dankzij de inzet van onze vaklieden. Onze metselaars zijn allemaal opgeleid in het vakwezen en staan elke dag met plezier op de steigers om hun kunsten van het metselen te vertonen. We zijn er ook trots op dat we maar heel weinig verloop binnen ons bedrijf hebben wat ook iets zegt over ons, nl. dat we zowel met de klant als onze medewerkers graag een goede verstandhouding hebben.

Metselbedrijf bouwbedrijf

Professioneel metselwerk? Neem vandaag nog contact op

Heeft u als aannemer een metselaarsbedrijf nodig die uw metselwerk kan verzorgen of zoekt u als particulier een metselaar? Neem dan eens contact met ons op. Wij rekenen u dan voor wat het zou kosten als wij de metselwerken voor onze rekening zouden nemen en u bent als aannemer en huiseigenaar er altijd zeker van dat uw muren op de juiste manier met groot vakmanschap gemetseld zijn.