Metselbedrijf

Een prachtig gemetselde stenen muur

Het blijft een mooi gezicht in het Nederlandse straatbeeld, een fraai gemetselde muur die kaarsrecht en egaal zijn. Deze muren kunnen alleen gemetseld worden door een metselbedrijf dat de kneepjes van het metselaarsvak kennen. Ben Kuijer b.v. is zo’n metselbedrijf die dat kan. Wij leveren topkwaliteit metselwerk af, dragen zorg voor een perfecte voeg als afwerking en we hebben veilig en duurzaam ondernemen hoog in het aanzien staan.

Wie zijn we?

Opgericht in 1989 is Ben Kuijer inmiddels een begrip geworden in de regio wat metselwerk betreft. We zijn ook niet klein gebleven en inmiddels gegroeid naar meer dan 20 medewerkers die dagelijks hun binnen ons metselbedrijf hun werk met heel veel plezier doen.

Wat metselen we allemaal?

We metselen als metselbedrijf uiteraard elke stenen muur die men maar kan bedenken. We kunnen vele verbanden aanleggen in het profiel en met onze leveranciers heeft u ruime keuze uit kwaliteit hardgebakken stenen. We hebben onze waarde al menigmaal laten zien bij vele nieuwbouw projecten voor zowel particulieren als aannemers en gemeenten. Grote kans dat u dagelijks langs dat éne huis met dat prachtige metselwerk rijdt dat door ons is geleverd.

Vakmanschap is metselaarsmeesterschap

Wij zijn niet zomaar een metselbedrijf. Al onze metselwerken voldoen aan de hoogste eisen dankzij de inzet van onze vaklieden. Onze metselaars zijn allemaal opgeleid in het vakwezen en staan elke dag met plezier op de steigers om hun kunsten van het metselen te vertonen. We zijn er ook trots op dat we maar heel weinig verloop binnen ons bedrijf hebben wat ook iets zegt over ons, nl. dat we zowel met de klant als onze medewerkers graag een goede verstandhouding hebben.

Ook voegwerk en renovatie

Bij een stenen gemetselde muur hoeft men niet altijd te denken aan een nieuwe muur maar het kan natuurlijk ook om een oude muur gaan die onderhoud of vervanging nodig heeft. Ons metselbedrijf is ook daarin specialist.

We kunnen de oude voegen van het oude metselwerk verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen maar we kunnen ook delen van de muur of de muur in haar geheel opnieuw metselen.

Een overzicht van onze werkzaamheden:

  •  Nieuwbouw
  •  Restauraties
  •  Metselwerken
  •  Voegwerken
  •  Spouwmuren
  •  Verbouwingen
  •  NCK VCA certificeert

Neem direct contact op met ons metselbedrijf!

Metselbedrijf
Heeft u interesse in ons metselbedrijf? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bi u langs om samen met u de mogelijkheden door te spreken. Bent u als aannemer op zoek naar een metselaar? Ook dan staan we u graag te woord. We kunnen dan afspraken maken hoe wij in uw projecten ingezet kunnen worden.