Metselwerk

De beste metselwerken

Heeft u nieuwbouw waar muren voor gemetseld moeten worden of bent u als aannemer op zoek naar een metselaar die vak metselwerk kan afleveren? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het juiste adres. Wij zijn als metselaarsbedrijf de specialist in het metselen van de strakste muren en het mooiste voegwerk. Onze vakmetselaars zijn op en top vakmensen en wij zijn NCK VCA gecertificeerd wat betekent dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij ons.

Over ons

Aannemers en Metselbedrijf Ben Kuijer b.v. is een bedrijf met als specialisatie metselwerk. Uiteraard doen we meer maar de basis is metselen en het voegen van de muren. Wij zijn sinds onze oprichting in 1989 gegroeid naar meer dan 20 medewerkers waarvan de medewerkers van het eerste uur nog steeds bij ons in dienst zijn. Dat zegt wel iets over onze betrouwbaarheid zowel naar het personeel als de klant. Wij zijn in het bezit van een NCK VCA certificaat wat betekent dat wij de toets hebben doorstaan van veilig en duurzaam ondernemen en al onze metselaars zijn vakkundig opgeleid via het vakwezen.

Metselwerk

Wat doen we allemaal?

Onze basis is nog steeds metselwerk. Maar we doen wel meer dan dat. Zo kunnen we ook steigerbouw leveren en voegen we uiteraard niet alleen ons eigen metselwerk maar kunnen we ook het voegwerk verzorgen van uw oude muur of een nieuwe muur die nog niet gevoegd is. Een overzicht van ons werk is hieronder te vinden.

  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Steigerbouw
  •  Voegwerk
  •  Spouwmuren
  •  Verbouwingen
  •  Metselwerk

Louter en alleen vakmetselaars

Onze metselaars leveren niet zomaar metselwerken af. Metselen lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Hoe beter de steen in één keer op zijn plek ligt des te beter het metselwerk zal zijn. Onze medewerkers weten hoe dat moet? Waarom? Omdat ze ontzettend veel ervaring hebben en goed opgeleid zijn. Een metseltroffel ligt a.h.w. in hun handen alsof beide voor elkaar bestemt zijn. Het cement dat we gebruiken is van een zeer goede kwaliteit en onze metselaars zijn in staat om exact aan te geven welk verband het beste zal zijn o uw muur zo stevig mogelijk te maken.

Neem contact op voor een offerte voor uw metselwerk!

Heeft u interesse in ons metselwerk of heeft u als aannemer behoefte aan een goede metselaar waar u het werk aan kan uitbesteden? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij maken dan een afspraak met u waarbij u een geheel vrijblijvende offerte krijgt die u rustig kunt doornemen en vergelijken.