Meer informatie of een offerte aanvragen?  *verplichte velden

  Professional in metselwerken

  Bent u op zoek naar een professional die aan de slag gaat met het metselwerk van uw pand? Dan bent u bij Ben Kuijer BV aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit metselwerk voor een eerlijke prijs. Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring en gaan graag bij u aan de slag. Wilt u meer weten over onze metselwerken, de andere werkzaamheden die wij uitvoeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

  De experts van Ben Kuijer

  In 1989 zijn wij begonnen met het uitvoeren van metselwerken. In die 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een heus begrip in de regio, en staan onze 20 medewerkers bekend om het leveren van metselwerk van hoge kwaliteit. Zij gaan bovendien elke dag met veel plezier en enthousiasme aan het werk. Naast metselwerk gaan onze professionals ook aan de slag met onder andere:

  • Voegwerken
  • Spouwmuren
  • Restauraties
  • Nieuwbouw en verbouwingen

  Metselwerk door vakmensen

  Als experts maken wij een groot aantal verschillende soorten metselwerken. Dit doen we voor zowel aannemers als particulieren. We leveren altijd werk van een hoge kwaliteit, en doen dit tevens natuurlijk voor een eerlijke prijs. Naast de muren kunt u ons ook inschakelen voor bijzondere metselwerken zoals het bouwen van een buitenhaard of wanneer een bestaande (oude) muur enkel nieuwe voegen nodig heeft.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden en het managen van ons bedrijf hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) altijd hoog in het vaandel staan. Zo ontlasten we het milieu zo veel mogelijk en gaan we verantwoord om met onze omgeving. Op kantoor hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd zodat we onze eigen energie opwekken. Ook zijn onze busjes uitgerust met moderne euro6 motoren wat ze uiterst zuinig maakt. Bovendien gaan we regelmatig belangeloos aan de slag om metselwerken te realiseren in de gemeenschap. Zo hebben we onlangs nog in seniorenhuis Daelhoven een afdakje gemaakt in de gang om de sfeer te verhogen.

  Neem contact met ons op

  Bent u op zoek naar een professional die uw benodigde metselwerk kan realiseren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden en een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de experts van Ben Kuijer BV. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 035-6012800. Maak van Ben Kuijer BV uw partner op het gebied van metselwerken.