Metselwerken

Professionele metselwerken

Bent u op zoek naar een metselbedrijf die de muur kan metselen die u nodig heeft voor uw verbouwing of heeft u bouwplannen voor een woning en heeft u daar metselwerken voor nodig? Dan bent u bij Ben Kuijer b.v. aan het juiste adres. Wij kunnen zowel voor aannemers als particulieren het metselwerk verzorgen. Wij hebben de metselaars in dienst die de muren in de hoogste kwaliteit kunnen metselen voor u alsmede ook het voegwerk.

Hét bedrijf voor al uw metselwerken

Ben Kuijer b.v. is een aannemer en metselbedrijf waarbij wij vooral metselwerken als specialiteit hebben. Wij zijn vanaf 1989 actief en hebben ons metselaarsbedrijf inmiddels vergroot naar een ploeg van meer dan 20 medewerkers die dagelijks in de steigers klimmen om de mooiste en beste muren te metselen. Ons bedrijf is in het bezit van een NCK VCA certificaat wat betekent dat u werkt met een bedrijf dat veiligheid en duurzaam ondernemen belangrijk vindt en de hoogste kwaliteit kan leveren.

De beste metselaars voor uw metselwerken

Wij zijn niet zomaar een metselaarsbedrijf. We gebruiken alleen de beste metselaars die wij allemaal opleiden via het vakwezen en het verloop onder ons personeel is heel erg gering. De metselwerken die deze vaklieden afleveren zijn er om trots op te zijn. Zo hebben ze al menig muurtje neergezet waarvan ze later met trots kunnen zeggen dat zij die éne muur hebben gemetseld die er zo prachtig bijstaat. En ze doen meer want ook een steiger bouwen en het voegwerk behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze bouwvakkers.

Wat kunnen we nog meer behalve metselwerken?

We kunnen meer dan alleen metselwerken afleveren. Zo zijn we ook dagelijks in de weer om oude muren te voorzien van nieuwe voegen en knappen we oude muren op door delen te vervangen met nieuw metselwerk.

Ons bouwbedrijf kan naast metselwerken ook steigerbouw leveren zodat u, wanneer u zelf één en ander moet doen aan een gevel, gemakkelijk kan werken. En uiteraard is het voor aannemers een goede wetenschap dat wij de steigers kunnen leveren voor hun bouwprojecten.

  •  Nieuwbouw
  •  Renovaties
  •  Metselwerken
  •  Voegwerk
  •  Spouwmuren
  •  Verbouwingen
  •  Steigers

Kwalitatieve metselwerken? Neem vandaag nog contact op

Metselwerken
Heeft u als aannemer een metselaarsbedrijf nodig die uw metselwerk kan verzorgen of zoekt u als particulier een metselaar? Neem dan eens contact met ons op. Wij rekenen u dan voor wat het zou kosten als wij de metselwerken voor onze rekening zouden nemen en u bent als aannemer en huiseigenaar er altijd zeker van dat uw muren op de juiste manier met groot vakmanschap gemetseld zijn.