Voegbedrijf Utrecht

Het mooiste en beste voegwerk voor uw muur

Heeft u een oude stenen muur met voegen die los gaan zitten of heeft u bouwplannen waar u een voegbedrijf uit Utrecht nodig heeft om uw muur van voegen te voorzien? Dan bent u van harte welkom bij Ben Kuijer b.v. Wij kunnen uw bestaande muren weer als nieuw maken door het bestaande voegwerk uit de muur te verwijderen en er nieuwe in te voegen. Wij kunnen ook de muur die u zelf heeft gemetseld voor u voegen.

Een veelzijdig voegbedrijf

Ben Kuijer b.v. is een aannemer en metselbedrijf met als specialisatie het metselen van de mooiste en beste stenen muren. Wij zijn tevens actief als voegbedrijf in Utrecht om voegen in bestaande muren te vervangen wanneer deze los gaan zitten. Als bouwbedrijf zijn we vrij snel gegroeid vanaf onze oprichting in 1989 en met inmiddels meer dan 20 medewerkers voegen we nu vrijwel dagelijks stenen muren in de regio van Utrecht met vakmensen die het vak van voeger verstaan en er ook plezier in hebben om dat muurtje er weer als nieuw uit te laten zien.

De beste bouwvakkers

Wij zijn niet zomaar het eerste voegbedrijf in Utrecht. Dit komt omdat we louter en alleen gebruik maken van metselaars die hun vak verstaan en allemaal in het vakwezen zijn opgeleid. We hebben al menig bouwproject in Utrecht afgeleverd waarbij we maar al te vaak met trots mogen zeggen dat wij die éne muur hebben gemetseld en gevoegd die er zo mooi bij staat. Als voegbedrijf hebben we dan ook een reputatie die er zijn mag en menig aannemer heeft inmiddels al gebruik gemaakt van onze diensten om de voegen aan te brengen van het metselwerk voor hun bouwprojecten.

Overige specialisaties

We zijn uiteraard niet alleen als voegbedrijf actief in Utrecht. We zijn in de eerste plaats vooral metselaars die het vak verstaan om van een muur datgene te maken wat het hoort te zijn, namelijk goede kwaliteit, stevig, strak afgewerkt en voor een redelijke prijs.Tevens verzorgen wij steigerbouw en kunnen wij als aannemer in Utrecht het totale traject verzorgen van een bouwproject. Wat de voegen betreft.

Een opsomming van ons werk:

  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Metselwerken
  •  Voegwerken
  •  Spouwmuren
  •  Verbouwingen
  •  NCK VCA certificaat

Neem contact op met ons

Voegbedrijf Utrecht
Heeft u een oude muur waar de voegen van vervangen moeten worden en zoekt u een voegbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks aan het werk als voegbedrijf in Utrecht en we komen graag bij u langs om samen met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn.