Voegbedrijf

Uw muren gevoegd door een top voegbedrijf

Heeft u een gemetselde muur van steen waar de voegen van vernieuwd moeten worden of heeft u gemetselde muren die nog gevoegd moeten worden en wilt u dat dit vakkundig gedaan wordt? Neem dan contact met Ben Kuijer b.v. op. Want wij zijn het voegbedrijf die dit kan verzorgen. Wij zijn vakmetselaars en uiteraard draaien wij onze handen er niet voor om om uw oude muren weer als nieuw te voegen of uw nieuwe ongevoegde muur van de voegen te voorzien die noodzakelijk zijn om uw stenen muur echt vakkundig af te maken.

Wie is Ben Kuijer b.v.?

Wij zijn een metselbedrijf waarbij we vooral de muren metselen van nieuwbouw projecten. Als aannemer hebben wij al vele nieuwbouw wijken van stenen muren voorzien waarbij de resultaten er mogen zijn. Uiteraard kunnen wij ook voegen. Als voegbedrijf verzorgen wij niet alleen het voegwerk van ons eigen metselwerk maar wij verzorgen ook de voegen voor andere aannemers die zelf gemetseld hebben maar het voegen liever aan een specialist overlaten. En ons voegbedrijf kan ook de voegen vervangen van uw bestaande muren of deze herstellen.

Wat doen we allemaal nog meer?

We zijn natuurlijk niet alleen als voegbedrijf actief. Als metselaar kunnen we menig huis en bedrijfspand van een prachtige muur voorzien die er zijn mag.

Onze metselaars zijn vakmensen die de kunst verstaan om er een mooi stukje werk van te maken. Naast nieuw metselwerk verzorgen we ook renovaties van oude muren.

Een opsomming van het werk van ons voegbedrijf:

  •  Spouwmuren
  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Metselwerk
  •  Voegwerk
  •  Verbouwingen
  •  Steigerbouw

Vakmanschap hoog in het vaandel

Voegbedrijf
Wij hebben alleen vakmensen binnen ons voegbedrijf die weten hoe ze met een voegspatel en de specie om moeten gaan. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een voeg er echt goed in te krijgen zodat de muur goed afgesloten is. Onze voegers weten hoe dat moet omdat ze het al jaren doen. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid in het vakwezen en bezitten dus de diploma’s die nodig zijn om zeker te weten dat het werk tip top in orde is.

Neem contact op met ons

Heeft u die muur die nodig van een nieuw stukje voegwerk moet worden voorzien? Neem dan contact op met ons voegbedrijf. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de staat van uw huidige voegwerk is en maken dan graag een geheel vrijblijvende offerte voor u die u rustig kunt lezen en vergelijken. Heeft u nieuwbouwplannen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons voegbedrijf.