Prachtige nieuwe voegen in uw muur

Heeft uw oude muur nieuwe voegen nodig of heeft u bouwplannen voor een nieuw huis of bedrijfspand en bent u op zoek naar een voegersbedrijf die de voegen voor u kan aanbrengen? Dan is Ben Kuijer b.v. het bedrijf voor u. Wij zijn specialisten in het voegen van zowel nieuwe als bestaande muren. Wij kunnen de bestaande voegen uit de muur verwijderen en nieuwe aanbrengen en doen dat met groot vakmanschap. En uiteraard kunnen wij de muur zelf ook metselen voor u wanneer u dat wil.

voegersbedrijf betonvoegen

Al jaren actief als voegersbedrijf

Ben Kuijer b.v. is een aannemers en metselbedrijf dat sinds 1989 actief is in de metselarij en al vele projecten tot volle tevreden heeft afgerond We hebben al menig muurtje gemetseld en van voegen voorzien. Als voegersbedrijf zijn we vooral actief in het vernieuwen van oudere voegen in bestaande muren. Wij zijn inmiddels gegroeid naar meer dan 20 medewerkers en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd zowel binnen ons voegersbedrijf zelf als bij onze trouwe klanten.

Ons personeel staat garant voor kwaliteit

Wij zijn niet zomaar een voegersbedrijf. We hebben louter en alleen vakmensen in dienst die weten hoe een muur op de juiste manier gevoegd moet worden. Onze metselaars zijn allemaal zodanig opgeleid volgens het vakwezen dat ze zowel het metselen als het voegen perfect in de vingers hebben. En niet onbelangrijk, ze vinden het ook leuk om op de steigers te staan en een stukje vakwerk af te leveren. Tevens zijn wij als voegersbedrijf voorzien van het VCA* certificaat wat betekent dat duurzaam ondernemen en veiligheid bij ons een hoofdzaak is.

Wat doen we allemaal?

Als voegersbedrijf zijn we uiteraard actief om gemetselde stenen muren van voegen te voorzien. Het voegen is een vak apart dat niet door elk bedrijf beheerst wordt en het is belangrijk dat een gemetselde muur uiteraard wel over die voeg komt te beschikken die het compleet maakt. Maar we zijn uiteraard ook als metselaar actief. De meeste muren die wij voegen zijn dan ook de muren die wij zelf als metselaars gemaakt hebben. En dat doen we zowel voor particulieren als aannemers wanneer die met metsel en voegwerk aan ons willen uitbesteden.

Hieronder een opsomming van onze werkzaamheden van ons bedrijf:

  • ¬†Restauratie
  • ¬†Metselwerken
  • ¬†Voegwerk
  • ¬†Spouwmuren
  • ¬†Verbouwingen
  • ¬†Nieuwbouw projecten

voegen afwerken voegersbedrijf

Neem contact met ons op

Heeft u die muur die nodig van nieuwe voegen moet worden voorzien of heeft u een nieuwbouwproject waarbij gemetselde muren van een voeg moeten worden voorzien. Neem dan contact op met ons voegersbedrijf zodat wij u kunnen laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.